Grupo de corredores

 PLA BÀSIC 

T'ajudarem a trobar i fixar els objectius que et motivin i et fassin vibrar.

Els objectius ens ajuden a seleccionar el més important, el procés. No es tracta només de que hem de fer, sino la persona que hem de ser per fer-ho amb garanties.

 

"Cap vent es favorable per qui no sap on va."
Séneca

buff-epic-trail-2021-sabado-68k-26k-9005624-65953-660.jpg

QUÈ TROBARÀS EN AQUEST PLA?

Hem treballat en cada apartat d'aquest pla per aconseguir el pla
perfecte que m'hagués agradat seguir quan vaig començar.

EXPERIÈNCIA

Experiència i ciència en benefici teu. Tot el que et digui, pauti o recomani ho hauré provat abans amb les meves pròpies mans.

DIVERSIÓ

​L'eix que ho sustenta tot. Res perdura si no aconseguim gaudir. Adherir-se al procés és el més important, divertir-se amb aquest és el camí.

FLEXIBILITAT

Els nostres contextos canvien constantment. El pla serà flexible i s'anirà modificant segons les sensacions, dades i esdeveniments.

SEGURETAT

Sabràs en tot moment (si vols) perquè i per a què fas cada entrenament. Tendràs la seguretat de que cada entrenament t'acosta on vols arribar.

SALUT I RENDIMENT

La salut i el rendiment van de la mà. Una persona que està en forma està sana, i una persona sana hauria d'estar en forma.

GARANTÍA

Et garantitzam resultats. Tenim confiança amb la nostra metodología. Tots els esportistes aconsegueixen l'èxit d'una manera a una altra.

COMUNICACIÓ

Et sentiràs recolzat en tot moment. La comunicació serà un dels pilars del pla, resoldrem els teus dubtes i els teus problemes.

COMODITAT

Tot el procés és online. Amb l'app que empram tendràs accés en tot moment al pla i a les possibles modificacions que es duguin a terme.

CERQUES UNA ALTRA COSA?

CERQUES UNA ALTRA COSA?

Cerca un servei que s'adapti millor a tu.

Cerca un servei que s'adapti millor a tu.